1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

קינואה עם ירקות

מצרכים:

שמן זית

2 כוסות קינואה

בטטה

2-3 קישואים

2 בצלים קטנים שלמים קלופים

כורכום

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

שוטפים את הקינואה בקערה עם מים (מסננים 1-2 פעמים)

חותכים בצורה גסה לחתיכות גדולות את הבטטה, קישואים, בצלים. (קוביות גדולות)

מכניסים לסיר את הקינואה, ירקות, ממלאים מים עד 2 ס"מ על התערובת,

מוסיפים כורכום מלח ופלפל ושמן זית

מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש עד ספיגת הנוזלים, וריכוך הירקות והקינואה.

 

בתאבון!