גלוטן כן או לא? אני אפילו לא נכנסת לשאלה הזאת 🙂 לאחרונה העליתי מתכון של לחם, פשוט ומהיר להכנה.
ביקשו ממני להתחשב גם במי שרגיש לגלוטן, ובעקבות חג הפסח המתקרב עלינו לטובה 🙂 החלטתי לספר לכם על מתכון להכנת לחמניות כשרות לפסח, ללא גלוטן וממש ממש טעימות ובריאות 🙂
כל מה שתצטרכו ללחמניות הם-
6 כפות של טחינה גולמית (עדיף מסומסום מלא)
3 ביצים
חצי כפית סודה לשתיה
כפית סילאן או דבש (אפשר גם למעוך בננה ולערבב)
אופן ההכנה-
ערבבו את הטחינה והדבש/סילאן, כיוון שמרככים את הטחינה, ולאחר מכן הוסיפו את הביצים והסודה לשתיה, עד שתקבלו בלילה אחידה.
בתבנית שקעים, צקו כף וחצי מהבלילה והכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
כאשר הלחמניות הופכות מוצקות ומשחימות, פתחו את התנור והוציאו את הלחמניות המהממות 🙂
בתאבון!!
לקבלת מדריך במתנה: איך לאכול מתוק ולרדת במשקל השאירי פרטים:
…
…