כשאנחנו ניגשים לאפות פשטידה ורוצים שהיא לא תהיה חלבית, האם נגזר עלינו להשתמש בשמנת שמכילה מרגרינה??
האם אנחנו בהכרח הופכים את הפשטידה שלנו לפשטידה לא בריאה בעקבות הפיכתה לפרווה??
התשובה היא- לא!! קבלו מתכון פשוט להכנה שיוצר לנו שמנת צמחית וגם בריאה!!!
מה דרוש לשם כך?
כוס קשיו ובלנדר בלבד.
אז איך נכין אותה?
משרים כוס של אגוזי קשיו במים במשך שעתיים.
לאחר מכן, שופכים את המים וטוחנים את הקשיו עם חצי כוס מים חדשים.
והרי לנו- שמנת צמחית ללא מרגרינה, בריאה! שתספק את כל צרכנו כאשר אנו מכינים פשטידה צמחית.
למתכון של פשטידת ירקות פרווה המבוססת על השמנת הצמחית שיצרנו- לחצו כאן.
לקבלת מדריך במתנה: איך לאכול מתוק ולרדת במשקל השאירי פרטים:
[[ טופס מוטמע]]
…
…