שווארמה! כמה טעימה, ככה לא בריאה! אומנם השווארמה מורכבת מבשר הודו- בשר דל בשומן ועשיר בברזל ומאוד בריא! אך לשווארמה שאנחנו קונים בחוץ מוסיפים שומן כבש, שמטפטף לתוך הבשר עצמו, ולכן היא עתירה בשומן ובקלוריות ומאוד לא בריאה. יש פתרון! פתרון פשוט ומהיר להכנת שווארמה בייתית. רכה, טעימה, וכל כך קלה להכנה!! פחות מעשר דקות עבודה! מתכון מצויין נוסף ממרכז בר.
רכיבים:
500 גר' בשר הודו אדום פרוס לרצועות
בצל קצוץ
שמן קנולה/ זית
קארי
אופן ההכנה-
משחימים בצל עם שמן בסיר, לאחר ההשחמה מוסיף הודו פרוס ומבשלים על אש גבוהה במשך מס' דקות עד סגירת הבשר. מוסיפים ככפית קארי ומלח לפי הטעם, וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך שעתיים נוספות, עד ריכוך הבשר. מדי פעם, להוסיף מים לסיר ומערבבים.