1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

פרליני "שוקולד" לבן

מצרכים:

חצי כוס שמן (אפשר זית)

חצי כוס חמאת שקדים

2-3 כפות דבש

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים ומחממים על אש נמוכה עד שהופכת תערובת אחידה.

מקררים ומעבירים לתבנית פרלינים מסיליקון.

מכניסים למקפיא לשעה ולאחר מכן לקופסה.

לשמור במקפיא (הם נמסים מהר כשמוציאים אותם, אבל טעימים טעימים!!)