1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

עוגת שוקולד טחינה

ללא קמח וללא גלוטן.
טעימה בדיוק (אם לא יותר) מעוגת שוקולד "רגילה",
שגם הילדים ילקקו את האצבעות!!

אומנם העוגה לא מבוססת על ממתיקים או פירות בלבד, אך יש בה מעט יחסית סוכר,
ולכן- יכולה להוות מנה מתוקה גם בשחלות פוליציסטיות. (בייחוד אם נבחר בשוקולד מריר 70-90%).

5 דק' הכנה! + 10-15 דק' (בלבד) בתנור!!

מצרכים:
חצי כוס טחינה גולמית
100 גר' שוקולד מריר (חבילה)
3 ביצים שלמות
כפית דבש
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה

לציפוי- אפשר לפזר אבקת שקדים טחונים.

אופן ההכנה-
להמיס את השוקולד במיקרו- מומלץ להתחיל מדקה או שתיים, לערבב ובמידת הצורך להוסיף זמן במיקרו,
עד להמסה.
להוסיף את הטחינה ולערבב עד שייתאחדו.
לאחר מכן להוסיף- ביצים, דבש וסודה לשתיה. עד איחוד כל המצרכים.

להעביר לתבנית "אינגליש קייק" משומנת, ולהכניס לתנור,
ב-160 מעלות ל-10 דק' (מומלץ להכניס קיסם כדי לבדוק שלא רטוב,
במידה וכן- להוסיף עוד 5 דק' בתנור).

מעל- לפזר אבקת שקדים טחונים.
* אפשרות לגיוון- להוסיף שברי אגוזי מלך לתערובת העוגה ולאפות עם האגוזים.

בתאבון 🙂

להתייעצות או קביעת תור
X

לפרטים נוספים וקבלת ייעוץ השאירי פרטים ואחזור אלייך בהקדם >>>