לכבוד חג השבועות, מתכון לעוגת גבינה- מתכון קל להכנה, פשוט ומהיר! לעוגת גבינה דלת שומן.
מתכון לעוגת גבינה דיאטטית, אך טעימה במיוחד המתאימה לערב החג, למי שרוצה גם ליהנות, וגם לשמור על המשקל.
מצרכים:
750 גר' גבינה 5%
2 גביעים של יוגורט 3% שומן
3/4 כוס חד פעמית של אבקת סוכר
1/3 כוס קורנפלור
2/3 אבקת פודינג אינסטנט וניל
6 ביצים
אופן ההכנה:
מפרידים בין החלבונים לחלמונים של הביצים, ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.
מערבבים את יתר החומרים בקערה נפרדת.
לאחר מכן מערבבים את 2 הקערות.
לחמם מראש תנור ל-200 מעלות, וכאשר הוא חם, להכניס את העוגה לתנור.
כאשר היא מתחילה להתבקע ולהשחים, להוריד את המעלות ל-150, ל-45 דק' נוספות.
בתאבון!
וחג שמח 🙂