מצרכים:
כ-4 חצאי דג (אמנון / בורי)
בצל
עגבניות חתוכות גס
2-3 גזרים חתוכים לעיגולים
1-2 כפות רסק עגבניות
פפריקה חריפה (או מתוקה)
מלח
פלפל
לאוהבי החריף, ניתן להוסיף חתיכות צ'ילי או פלפל ירוק חריף.
אופן ההכנה:
בסיר רחב מטגנים בצל עם שמן עד השחמה
מוסיפים עגבניות חתוכות עד ריכוך
מוסיפים גזר ולמספר דקות
מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים, צ'ילי/ פלפל חריף מי שבחרה
ולבסוף את הדג עד בישול.
בתאבון 🙂